onsdag 2 februari 2011

Sjukstuga och pyssel...

Här hemma är det lite av sjukstuga just nu... lilla J är förkyld och sambon har feber och ont i halsen. Själv äter jag antibiotika för halsinfektion så jag är lite seg men lite pyssel har det faktiskt blivit. Det verkar lite lättare att hitta energi åt det som är roligt än hushållsgöromål.
En bild på den nya spegeln som kommit upp i vardagsrummet, svårt att få en bra bild på speglar dock.

I köket så blommar denna orkidé för fullt med fem (5) kvistar!

På köksbordet just nu, en liten julgrupp som fått ett porslinshjärta istället för en utblommad julstjärna, ett ljusfat jag fick på min födelsedag av vår söta granne och de söta hjärtformade ljusstakarna som köptes i julas och fick bli kvar framme.



Vi har en trevlig butik är i staden som har mycket fina och prisvärda band och spetsar dit jag lyckades ta mig på väg till apoteket i måndags. Tanken är att i alla fall en del ska användas till smycken, men det blir nog lite ljus som pyntas också. Lite pärlor och metalldelar har jag lyckats plocka ihop och några smycken har det blivit (men inga bilder än).



3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Ja det ska verkligen bli spännande att se vad du pysslar ihop av dina spetsar. Jag har inte varit kreativ i den bemärkelsen, mer fått saker gjorda men resultatet kommer att bli bra. Jag har äntligen hittat en tallrikshylla som ska få sitt sista lager färg imorgon och en massa annat smått och gott. Och äntligen är mitt gigantiska lapptäcka färdigqviltat så nu har jag ont i ryggen. Kram /Therese

Linda sa...

Hejsan!

Jag hittade hit via pärlguiden när jag letade efter medlemmar i Dalarna. Jag bor också i Avesta :) Är du fortfarande aktiv på forumet?

Vilken jättefin blogg, och så otroligt vackert du har hemma! Jag blir helt salig av alla fina bilder!

Ha en fin kväll

Kram
Linda.

Shyme sa...

Linda: Jag kunde inte se om du hade en egen blog så jag svrar här: Jag har haft en ganska lång svacka i pärlande men har kommit igång igen så jag tittar in i forumet ganska ofta men skriver inte så ofta för tillfället...