torsdag 10 februari 2011

Svåra spetsar...

Jag har kommit igång med att göra smycken igen efter att ha haft ett långt uppehåll och som jag nämnde i förra inlägget så har jag köpt spets för att använda i smycken. Men det var inte så lätt att få till det som jag ville, detta första försöket är jag inte hundra nöjd med hur det faller när man har det på sig. Bilden under är ett par matchande örhängen.







Jag har gjort en annan variant också men inte fotat det ännu. Men jag fick en idé idag ( i duschen av alla ställen) och ska testa andra sätt att använda spetsen i mina smycken. Det har även blivit lite andra smycken bland annat ett gäng örhängen i sterling silver, sötvattenspärlor och halvädelstenar. Jag ska visa några smakprov när jag fixat klart med fotograferingen. Det värsta just nu när inspirationen flödar är att materialet sinar. Jag har ju inte köpt något nytt på ett år eller så men som föräldraledig tillåter inte ekonomin för stora utsvävningar så jag får vara kreativ med det jag har ett tag och tänka efter innan jag fyller på förråden.

När jag var på jakt efter pärlor som skulle passa till mina spetsprojekt så hittade jag en påse med pärlor och smyckesdelar som jag fick i Vita Gåvor swapen pyssel förra året. Det var en heldel i den och det blev ett gäng armband bland annat.







1 kommentar:

linnea-maria sa...

Åh du kan du!!! Skaffa en etsy shop! Kramisar /Therese