torsdag 13 oktober 2011

Mjukt & Skönt...

Mjukt  och skönt är temat för denna omgång av Vita gåvor. Jag personligen tyckte att det var ett svårt tema tt hitta på något bra innom och har farit runt i massa webbutiker den senaste veckan för att komma på idéer som ligger innom den gräns på 100 kr vi har i swapen. eftersom jag själv har svårt att hitta på något bra så är det också svårt att tipsa min hemliga vän. Men inspirerad av några andra wsapmedlemmar så tänkte jag att jag skriver lite i allmänhet om hur vi har det här hemma. :)

Vardagsrummet har en bas i vitt och brunt och jag anväder detaljer rosa  för att bryta lite. Gillar även att ta in blommigt rutikt, randigt och prickigt för att liva upp lite - men inte allt på en gång kanske... :)

Köket  har en bas av vitt svart och ljusgrått och nu till hösten byter jag ut det blommiga och rosa detaljerna och tar in lite blått.

Hallen är vit och under arbete...jag har tänkt mig svarta detaljer och eventuellt lite grått när den blir klar.

Sovrummet är mestadels ett kaos av kuddar nu för tiden då döttrarna gillar att röja runt där men i vanliga fall är det mestadels vitt och beige där inne. Har haft en ljusblå och rosa mönstrad kvilt/pläd som accent men har inte hittat något som känns perfekt att bryta med nu i höst, har dock funderat lite på någon mild lila ton typ ljung.

Hoppas detta kan inspirera min hemliga vän lite i alla fall :) För att se lite mer hur jag har det här hemma klicka runt på tidigare inlägg i bloggen. Nu ska jag återgå till att vila mit yra huvud att sitta vid datorn längre stunder fungerar inte så bra.

Några halsband som jag gjort.

3 kommentarer:

Karoleen sa...

Kul att se att du har skrivit om VG, hur går det för dig med klurandet då?

Mvh Karoleen
http://karoleen.se

Anonym sa...

Hej svejs!

Jag har just botaniserat runt i din blogg, massor med vackra skapelser! Det är så roligt när man hittar nya bloggar.

Jag har en blogcandy i min blogg som avslutas ikväll, så passa på att lotta du oxå! ;)

Ha en bra dag, kramar Ulrica

Anonym sa...

Ditt VG paket är på väg, förlåt att det blev lite senare men hoppas att du tycker om det!!